Wednesday, March 23, 2011

March entry...

dear frens,

nampak tak gambar kat atas blog ni? soon it will be four of us, insyaAllah... yes, i'm expecting, again... alhamdulillah...

as usual, i can't rely much on bobo during pregnancy bcoz he'll be the one yg akan mood swing, demam, mengidam dsb... some people will say, bagusla tu, xyah ko nak susah2... tp hakikatnye susah juga, kita plak nak melayan mood dia, pening dia, selera makan dia... ni sape yg membawak perut ni, huhuhu...

tapi yelah, bahagian masing2... walaupun kadang2 menyakitkan hati, telan je la, nak wat camne, anak kita, kan bang?

zara going to be a big sista insyaAllah on october... main la dgn dia puas2, nnt dah kena bg masa dgn adik plak, hehehe... setakat ni dia ok je, xde la menunjukkan sikap/ perangai yg bukan2 sehingga mencabar minda dan perasaan umminye ni, hihihih...

preggy kali ni agak penat dan meloyakan tekak, esp di waktu petang... setakat ni, makan adalah aktiviti utk mengenyangkan perut shj, tidak ade ape yg sedap ketika ditelan, sentiasa tatau nak makan ape sbb semua rasa tak best, hehehe... berbeza masa zara dulu, sihat dan chargas, xde masalah... lain anak lain ragamnye, ye tak? ke menunjukkan aku dah tue? hahahaha... all of the above kot ;P

aku berdoa agar kali ini dianugerahkan kesihatan dan kudrat, tidak terlalu lemah sehingga tidak dpt nak meneruskan aktiviti harian. aku juga berdoa agar zuriat ini sesihat, secerdik, secantik dan seceria kakaknye zara...

and... before i forgot, happy 34th birthday my dear bobo... semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dianugerahkan kesihatan yg baik utk kelangsungan kehidupan kita sekeluarga... I LOVE YOU! mmuuuaaaahhhh!!!

zila: tiap2 petang je layu... :D