Wednesday, June 30, 2010

Jun...

salam & hi everyone...

bln ni sangat sibuk... xleh nak luangkan masa utk ber'blog'...
3 jun haitu besday mak, tempahkan coklat je, hehehe... tp mak suka, sampai sayang nak makan, hihihi...lps je drpd tu, bermulalah episod keje luar... siang malam pagi petang... tp aku ok je... sian kat my lovely bobo coz kena jaga anak, hehehe... tenkiu my love!
lps tu, ade karnival sukan... dah 2 thn xmaen futsal, tp msk la jugak demi rumah sukan ku, merah :D. not bad la, no 2... pancit sioootttt...
nak abes bulan, keta plak rosak... siap kena tarik lagi :P. abesla dlm rm 700 repair + servis... tp aku xkomplen sgt... sejak 5 thn dia berkhidmat dgn aku, ni la kali pertama dia merajuk... layan je la, huhuhu...
last week, tokki plak sakit teruk... org xpenah sakit, bila kena trus collapse, maka panik la semua org, balik la ke kg... alhamdulillah, sehingga saat ini, getting better...
so, today dah 30 jun, maknanya dah separuh tahun 2010... pencapaian? ade la sket2... tp yg xbest, aku rasa aku dah gumuks la!!!! :P