Thursday, August 18, 2011

Gelabah...

hahaha... nampaknye smlm aku gelabah tak tentu hala... xde apa yg terjadi pon, masih spt sedia kala, maknanya lama lagi la kot aku kat sini, kuang3...

acara smlm agak lambat mula/ habisnya... 4.30 ptg br start speech, 5.15 ptg br abes... sape la tukang wat speech tu... pengisiannya bagus, esp sbg peringatan kpd pegawai muda mcm kitorg ni (aku muda ke...? hihihi...). masalahnye ble abes lambat time2 pose ni wat org tak senang duduk, masing2 dah pikir nak balik umah jem la, nak singgah param la, dah ade plan berbuka la, macam2...

anyway, seronok la sbb jumpa balik kawan2 lama, yg sama DPA of cos la kecoh kan, tp yg sama unggul tu agak segan2 la gak kan, sbb byk yg kenal muka tp tak ingat nama... tetiba mcm ada dua kelompok plak smlm, huhuhu... lambat panas la kiranya nak bleh bercampur as 1 batch tu :D

so, tahniah kpd semua kawan2 atas lantikan berkuatkuasa 15 Sept 2011... yg kena stay, teruskan kerja yg ada, yg kena tukar, masih ada masa utk mempersiapkan minda (dan fizikal maybe? hehehe)...

zila: byk benda nak kena tanya servis, maklumla nak 'bercuti panjang', huhuhu....

No comments:

Post a Comment