Tuesday, October 4, 2011

Waiting... ngeeee~

smlm cuti, pg 2nd appointment di Klinik Pakar Hospital Serdang... this time was for the Dr to decide whether i could deliver with the normal procedure (vaginal delivery) or through c-sect again... alhamdulillah, semuanya berada dlm keadaan terbaik, and i was been told that i don't need to repeat the appointment again, enuf by having a regular check-up at the PK only... just come to deliver the baby when the time has come, yeay!!!

bukan ape, payah sket kalau g spital ni... nak parking susah... kalu tak kena masa bleh setengah hari bertapa kat situ... last time pegi 2 jam je utk amek nombor, then another 1 1/2 jam utk msk jp doktor... huhuhu... mesnyiksakan jiwa btol... ape nak buat, utk baby tersayang, kan?

ape2 pon, still tak nampak jantina baby... so this time definitely a surprise for both of us... lg besar lg susah nak nampak sbb dah xde ruang nak gerak sangat... xpela, janji sihat & sempurna, amiinnn... bay pon dah 2.5kg (estimated), rasanya lahir nnt lbh krg kakak zara je kot (zara dlu 2.92kg)...

hhhmmmm... makin lama makin nervous, hehehe... xpe, kita tgk camne nnt, harap2 semuanya berjalan lancar... haini dah 4hb, maksudnya ade lg 14 hr je b4 due date... tp setakat smlm baby lom engage lg, kalau ikot family history semua lahir on the same week as expected... harap2 yg ni pon sama la...

dlm boyot2 ni pon sempat jugak smlm membeli baju raya di jln tar, hahahaha... kalau dah kaki jln tu mesti gagahkan diri la gak kan. maklumla, raya haitu xde baju kurung, kali ni nak bli la jugak... bobo kata, ko ni mengarut btol la, pakai baju raya cantik2 bukan bleh jln2 pon, dok umah je dlm pantang! but, suka ati la kan, org nak feel raya dgn baby baru, hahahaha... kejap je pon kat situ (sbb jumpa ape yg dihajati). after 40 mins dah shoot plak ke MV, tpt fav bobo plak, huhuhu... daya nye la aku bjalan lg kan, heheheh...

zila: berdoa...

No comments:

Post a Comment